Pouta

Domů - ASP - Pouta

pouta

Jedinečná možnost kontroly

 
ASP zadržovací systém byl nazýván největším pokrokem v této oblasti tohoto století. Spojení inovativního designu, pokročilých materiálů a špičkové technologie. Výsledek náročného osmiletého úsilí konstruktérů. Systém s reálnými prvky. Série pout, která nastavila nový standard pro ochranu a zabezpečení.
 
 

chain

 
Každý zadržovací systém je unifikovaný s volitelnými sadami zámků, obrub a manžet. Pouta mají oboustrannou drážku a barevně odlišené indikátory dvojitých zámků.

 

 

hinge

 
Pantová pouta poskytují zvýšenou kontrolu násilných osob. Vzhledem ke kónické geometrii jejich manžet, se pouta přizpůsobí jak velkým osobám, tak spolehlivě zajistí i malá zápěstí.

 

 

rigid

 
Tuhá sestava nabízí nejvíce omezující konstrukci pout ze všech modelů ASP. Odstraňuje jak boční tak i lineární mobilitu. Z tohoto důvodu jsou pouta Rigid ideální pro soudní síně nebo letecké přepravy.

 

 

tri-fold

 
 
Tri-fold jednorázová pouta jsou velice kompaktní, snadno nositelná a rychle aplikovatelná na jedno použití zádržného systému na trhu.

 

 

pouzdra

 
 
ASP pouzdra pro pouta jsou vyrobena z nejlepších materiálů v jednoduchých a funkčních řešeních. Nedílnou součástí každého pouzdra je zadní kapsa a pomocný klíč k poutům. Většina pouzder je k dispozici v černém, basketweave, ballistic a ASPtec vzoru.

 

 

klíče

 
ASP klíče k poutům jsou navrženy tak, aby odolaly i dlouhodobému služebnímu používání. Běžné klíče jsou vyraženy z měkké oceli. Často se zlomí nebo ukroutí. Tyto „klíčové záseky“ omezují občanskoprávní odpovědnost. Proto je každý ASP klíč kovaný a potom přesně opracovaný.