přípravné kurzy

Naši lektoři vás spolehlivě připraví na zkoušky v přípravných kurzech vytvořených dle vašich požadavků



život bez napětí

Náš sortiment osobních obranných prostředků se zaměřuje na udržení maximálního odstupu Vaší osoby od útočníka. Prodáváme pouze značkové výrobky, které jsou prověřené velikým množstvím zákazníků, a které jsou výrobci vyvíjeny na základě dlouholetých zkušeností k maximální úspěšnosti při jejich použití. Vybírat můžete z výrobků renomovaných výrobců, které jsou dnes     ve svém oboru celosvětovými pojmy, jako TASER pro distanční elektrické paralyzéry, AXON pro osobní policejní kamery a dalšími systémy pro bezpečnou ochranu pravdy, ASP pro teleskopické obušky, nebo Mace pro obranné spreje. Podobnou cestu s hlavním krédem, že technologie osobního osvětlení dělá svět bezpečnějším místem a s posláním zachraňovat životy vývojem inovativních, dostatečně odolných, ale zároveň dostatečně praktických a všestranných zařízení, zvolil též výrobce osobních bezpečnostních svítidel značky GUARDIAN ANGEL.

Vítejte

Jsme firma poskytující svým zákazníkům celé spektrum řešení v oblastech bezpečnosti. Zabýváme se prodejem obranných prostředků pro civilní trh, resp. donucovacích prostředků pro ozbrojené bezpečnostní sbory a ozbrojené síly. GuardWings je výhradním distributorem distančních elektrických paralyzérů TASER a osobních policejních kamer AXON. Přes deset let zastupujeme též značku obranných sprejů Mace, které jsou v USA synonymem pro pepřový sprej. Nedávno jsme rozšířili naši nabídku o produkty ASP - světově uznávané značky v oblasti teleskopických obušků a osobních bezpečnostních na těle nositelných svítidel Guardian Angel.

GuardWings poskytuje poradenství a praktické činnosti v oblasti detektivních služeb. V rámci zajištění bezpečnosti jak Vašeho majetku tak Vás osobně Vám dokážeme poradit nebo vypracovat různé typy bezpečnostních analýz. U zkušených osob autorizovaných Ministerstvem vnitra České republiky Vám zajistíme provedení zkoušek odborné způsobilosti pro profesní kvalifikace Strážný a Detektiv koncipient. Lektoři Vás spolehlivě připraví na úspěšné absolvování těchto zkoušek.

 
Logo Delta, Axon & Design logo, Axon, TASER, logo Blesk v Kruhu a 'Protect Life' jsou ochranné známky společnosti Axon Enterprise, Inc., z nichž některé jsou registrované v USA a dalších zemích. Klikněte zde pro seznam ochranných známek společnosti Axon.

Bezpečnostní prostředky