Svítilny

Domů - ASP - Svítilny

svítilny

prostě geniální

 
ASP byla jedním z prvních průkopníků ve výrobě kapesních LED svítilen a stále si tak zachovává hluboké vazby v tomto oboru. ASP svítilny jsou oslnivě jasné. Kombinují inovativní design s prvotřídní kvalitou zpracování. Výsledkem je bezkonkurenční výkon a nekompromisní spolehlivost při osvětlování práva.
 
 

sapphire usb

 
ASP svítilny pro každodenní nošení zavádí novou technologii osobních osvětlovacích produktů. Sapphire USB svítilna je jasná, spolehlivá a pohodlně připnutelná.

 

 

pocket

 
Kapesní svítilna ASP Pocket je důležitou osvětlovací pomůckou z ASP série svítilen pro každodenní nošení (EDC - Every Day Carry). Je malá, hladká a silná. Svítilna je k dispozici se zdrojem AAA, AA a CR. Každá má dvě úrovně svítivosti.

 

 

guardian

 
Guardian svítilna je důležitou osvětlovací pomůckou z ASP série svítilen pro každodenní nošení (EDC - Every Day Carry). Je malá, hladká a silná. Svítilna je k dispozici se zdrojem AAA, AA a CR. Každá má dvě úrovně svítivosti.

 

 

scribe

 
Scribe svítilna ve stylu tužky je důležitou osvětlovací pomůckou z ASP série svítilen pro každodenní nošení (EDC - Every Day Carry). Je malá, silná a odolná. Služební svítilny ASP Duty poskytují záložní zdroj světla do kapsy u košile.

 

 

tungsten usb

 
 
Tungsten USB využívá technologii duálního zdroje. Může být napájena dvěma CR123A bateriemi, které produkují 450 lumenů po dobu 1hodiny a 30minut.

 

 

triad usb

 
Triad USB svítilna s micro USB nabíjecím portem a interní nabíjecí obvod s lithium-iontovým napájecím článkem jsou charakteristickým rysem služebních svítilen ASP Duty.

 

 

 

turbo usb

 
 
Všechny kontakty a pružiny svítilny ASP Turbo jsou pro zvýšení vodivosti pozlacené. Její elektrický obvod řídí světelný zdroj Cree XP-L LED.