Výcvik

Domů - ASP - Výcvik

výcvik

pro ulici

 

Ochrana těch, kteří chrání

Jedná se o firemní cíle. Prohlášení o poslání. Přístup k podnikání. Firma dodává úderové zbraně, pouta a svítilny policejním sborům ve více než 100 zemích světa. ASP Tactical Baton je mezi našimi produkty dominantní úderový donucovací prostředek pro strážce zákona.
 
 

cvičné obušky a odrážeče

 
ASP výcvikové odražeče a obušky umožňují strážcům zákona zvládnutí techniky úderových prostředků při přípravě na realitu na ulici. Schopnost použít sílu ke kontrole konfrontace je rozhodující dovedností strážců zákona.

 

 

pouta

 
Výcvik poutání vyžaduje opakování osvojování základních dovedností. Systém Lock Set těchto pout umožňuje studentům, aby urychleně odstranily pouta pouhým kolébáním manžet bez nutnosti odemknout pouta klíčkem. Výcvik je tak daleko rychlejší.

 

 

makety zbraní

 
Červené zbraně poskytují odolné, ale lehké tréninkové makety, které jsou přesně detailně vytvořené pro bezpečné tréninkové prostředí.

 

 

asp výcviková podpora

 
 
ASP Integrovaný výcvik učí použití ASP obušků, svítilen a pout. Jedná se o kompetenční program založený na potřebách „skutečné policie.“ Jedná se o integrovaný systém testovaných terénních technik pro reálné situace na ulici. ASP Integrovaný výcvik je efektivní, realistický a soudně obhajitelný. Podporuje pět kategorií produktů ASP.