AXON COMMANDER

Domů - AXON - Digitální správa důkazů - Axon Commander

 

AXON COMMANDER

Správa důkazů v jediném výkonném systému

   
Axon Commander je aplikace lokálního řešení, která konsoliduje všechny Vaše digitální důkazy na jednom bezpečném místě, takže je snadné je spravovat a zpřístupňovat při zachování bezpečnosti a uživatelského řetězce. Commander je navržen tak, aby splňoval požadavky pro správu důkazů regionálních agentur, které nemají přístup ke spolehlivému vysokorychlostnímu internetu a přináší tak výhody zákazníkům, využívajícím lokální systémy pro ukládání dat mnohými podobnými funkcemi, které nabízí cloudový systém Evidence.com.
   
KONSOLIDACE DŮKAZŮ
AUTOMATIZACE DIGITÁLNÍCH PRACOVNÍCH POSTUPŮ
Spravuje všechny digitální důkazy v jediné aplikaci a vyhledává údaje dle potřeb uživatele, jako jsou datum/čas, zdroj, umístění, metadata a záložky. Označujte nebo importujte a přesunujte soubory z jednoho úložiště do jiného a automaticky udělujte přístup pro potřeby trestního řízení.
   
ELIMINACE MANUÁLNÍCH PROCESŮ ÚLOŽIŠŤ
MAXIMALIZUJTE INVESTICE DO ÚLOŽIŠTĚ
Rozlučte se s DVD, VHS kazetami a dalšími manuálními skladovacími procesy dokumentace. Ukládejte digitální soubory na Vašem serveru pro účinnější správu, vyhledávání a sdílení. Katalogizujte Vaše digitální důkazy na základě jejich důležitosti, ukládejte je do systému dle Vašeho výběru a zvolte automatické mazání souborů na základě konfigurovatelných postupů pro uchovávání.
   
ÚDRŽBA UŽIVATELSKÉHO ŘETĚZCE
 
Veškerá aktivita je automaticky zaznamenávána systémem a přístupové události jsou hlášeny v zabezpečeném záznamu. Autentizace SHA-2 se provádí u všech důkazů, aby byla zajištěna jejich celistvost.  
 

 

Commander může být nasazen v různých konfiguracích, jako je samostatný systém, nebo v centralizované konfiguraci s více úřady, které používají Commander. Následující obrázek demonstruje, jak může být instalace Commanderu použita k propojení mezi více okruhy a centrálním ústředím, implementující centralizovanou konfiguraci aplikace Commander.

 

 

 
 

vlastnosti a výhody

Správa souborů: Uspořádejte důkazy dle Vašeho pracovního postupu, které mají pro Vaši agenturu význam , a to pomocí konfigurace struktury složek, která Vám umožní spravovat důkazy založené na čísle případu, typu důkazu nebo zločinu. Naplánujte období uchovávání dat pro každou jednotlivou složku.
 
Sdílení důkazů: Sdílejte důkazy s ostatními v síti pomocí funkčnosti edge serverového systému Commander nebo vytvořte DVD v rámci aplikace Commander pro fyzické sdílení při zachování uživatelského řetězce. Tiskněte vlastní štítky na DVD s čárovými kódy pro správu inventáře nebo číslo a obsah případu pro jeho identifikaci.
 
Správa velkých agentur: Spravujte velké projekty s integrací Active Directory, oprávněním skupinových operací a označováním velkého množství důkazů.
 
Současné přehrávání video souborů: Zvolte různé video soubory včetně různých formátů a přehrávejte je současně.
 
Rozsáhlá podpora vlastních formátů videí: Commander podporuje vlastní formáty videí pomocí rozsáhlé knihovny kodeků aplikace, nebo možností přehrávání třetí stranou.
 
Systémová integrace: Commander je možné integrovat s dalšími hardwarovými a softwarovými platformami pomocí vývojových modulů třetích stran.
 
Redakční úpravy: Pomocí softwaru Axon Five pro stolní počítače upravte libovolný objekt fotografie nebo videa, včetně tváří (anonimizace), poznámek a dalších citlivých obrázků.
 
Axon Commander je k dispozici pro systémy Windows Server 2008 R2 nebo novější a Windows 7 nebo novější.