TASER X26P

Domů - AXON - Smart DEP - TASER X26P

 

TASER X26P

TASER X26P je náš nejmenší a nejkompaktnější Smart DEP a navazuje na odkaz TASER X26E.

RADĚJI SPOLEČNĚ: PLÁN ZABEZPEČENÍ PŘÍSLUŠNÍKA 7+

Udržujte své komunity v bezpečí a ušetřete krizový rozpočet spojením našich produktů a služeb. Officer Safety Plan 7+ (OSP7+, plán zabezpečení příslušníka) poskytuje vaší agentuře zařízení a software příští generace, přináší bezproblémovou integraci, předvídatelnost rozpočtu a automatické aktualizace.

 

klíčové FUNKCe

 
KOMPAKTNÍ DESIGN
 
SNADNĚJŠÍ PŘEBÍJENÍ

TASER X26P je náš nejmenší a nejkompaktnější Smart DEP a jeho ergonomicky tvarovaná rukojeť je vyrobena s ohledem na snadné použití.

 

Ve srovnání s předchozími modely má TASER X26P baterii XPPM, která pomáhá chránit odstřelovací krytky hlavice před poškozením během používání v terénu. Její konstrukce směřující dopředu také umožňuje efektivnější přebití.

TRILOGY REGISTRY
 
PLNĚ DIGITÁLNÍ PLATFORMA


Trilogy registry zaznamenávají, kdy došlo k události, výkon v době události a jak se zařízení chovalo ve chvíli, kdy k události došlo.                                                                                                               

 

Na rozdíl od předchozích modelů má TASER X26P plně digitální platformu, která umožňuje kontrolu stavu a aktualizace firmwaru pomocí webu.

 

SPECIFIKACe

Odolnost vůči počasí
  IEC 60529 IPx2 (déšť), MIL-STD-810G Testovací metoda 510.5, Procedura 1 (prach)
Plášť   Vysoce odolný polymer
Aktivace   Oboustranná bezpečnostní pojistka
Provozní teplota   -20°C až +50°C
Skladovací teplota   -20°C až +50°C
Test pádu
  120 cm
Vlhkost vzduchu
  80% Nekondenzující
   
 

 

Logo Delta, Axon & Design logo, Axon, TASER, logo Blesk v Kruhu a 'Protect Life' jsou ochranné známky společnosti Axon Enterprise, Inc., z nichž některé jsou registrované v USA a dalších zemích. Klikněte zde pro seznam ochranných známek společnosti Axon.