TASER X2

Domů - AXON - Smart DEP - TASER X2

 

PŘIPRAVENO V ZÁLOZE

TASER X2 zvíraznil náš posun k technologii dvojího výstřelu, vybavený záložním výstřelem a varovným výbojem pro zvýšení dobrovolného vzdání se.

VYUŽIJTE SÍLU AXON NETWORK

Zajistěte bezpečnost příslušníků a komunit a ušetřete důležitý rozpočet spojením našich produktů a služeb. Officer Safety Plans (plány zabezpečení příslušníka) poskytují vaší agentuře zařízení nové generace - jako TASER 7 a Axon Body 3. A vytvářejí efektivitu procesů díky bezproblémové spolupráci zařízení a nástrojů pro správu důkazů.

 

klíčové FUNKCe

 
DVOJÍ VÝSTŘEL
 
DUÁLNÍ LASER

Záložní výstřel TASER X2 odstraňuje potřebu opětovného manuálního přebití a zvyšuje bezpečnost a výkon v případě, že dojde k minutí cíle nebo nespojení přes oblečení. Sledujte porovnání rychlosti načítání.

 

Duální laser eliminuje dohady o zamíření a zvyšuje přesnost tím, že uživateli umožňují přesně vidět, kde horní a spodní sondy zasáhnou cíl.

VAROVNÝ VÝBOJ
 
SMART HLAVICE


Varovný výboj zvyšuje dobrovolné kapitulace a pomáhá zabránit eskalaci konfliktů. Vydává zřetelné varování přímo přes přední část ostrých hlavic.                                                                                                              

 

TASER Smart hlavice je odolná proti statické elektřině, je přesnější a odolnější než standardní hlavice, což zvyšuje spolehlivost a snižuje riziko náhodného výstřelu.             

 

SPECIFIKACe

Odolnost vůči počasí
  IEC 60529 IPx2 (déšť), MIL-STD-810G Testovací metoda 510.5, Procedura 1 (prach)
Plášť   Vysoce odolný polymer
Aktivace   Oboustranná bezpečnostní pojistka
Provozní teplota   -20°C až +50°C
Skladovací teplota   -20°C až +50°C
Test pádu
  120 cm
Vlhkost vzduchu
  80% Nekondenzující
   
 

 

Logo Delta, Axon & Design logo, Axon, TASER, logo Blesk v Kruhu a 'Protect Life' jsou ochranné známky společnosti Axon Enterprise, Inc., z nichž některé jsou registrované v USA a dalších zemích. Klikněte zde pro seznam ochranných známek společnosti Axon.