SOFTWARE

Domů - AXON - Software - Axon Records

 

DYNAMICKÉ PROTOKOLY, PŘÍMÝ PŘÍSTUP K DIGITÁLNÍM DŮKAZŮM, JEDEN VELKÝ KROK VPŘED

Je na čase osvobodit se od starých systémů, které nesplňují požadavky moderní policie. Nadešel čas mít jedno místo pro protokoly a důkazy. Nadešel čas mít pouze jeden dynamický protokol pro každou událost. A nadešel čas na jedno řešení protokolů, aby se policisté vrátili na ulici.

 
DYNAMICKÉ PROTOKOLY VŠECH UDÁLOSTÍ

Odstraňte pouta z vícestránkových protokolů a nekonečných štítků - využijte jeden dynamický protokol, který odhalí pole, která potřebujete, a ostatní skryje. Eliminujte zdvojený zápis, zadejte data pouze jednou a získejte podporu z prediktivního psaní. Ušetřete čas díky vestavěné shodě a rozlučte se s přepisováním. Nativní ověření NIBRS funguje na pozadí, abyste měli jistotu, že je vše správně.

 
DIGITÁLNÍ DŮKAZ V SRDCI PROTOKOLU

Je čas na okamžitý přístup - Axon Evidence (Evidence.com) je vázán na Axon Records s rychlým odkazem na kritická data. Stáhněte si digitální důkazy z TASER DEP, kamer a smartphonů občanů. Axon Records je vytvořen pro sdílení a spolupráci s přidělenými policisty, státními zástupci a napříč agenturami.

 
JEDEN VELKÝ KROK K AUTOMATIZACI

Protože umělá inteligence automatizuje stále více rutinních úkolů, můžete v průběhu času znásobit vliv svých policistů v komunitě. Pište méně, protože skenování ID a přepisové služby urychlují psaní zpráv. Data z vašich systémů budou shromažďována a organizována pomocí Records Digital Notepad.

 
 

klíčové FUNKCe

 
SKOČIT PŘÍMO DO TOHO
 
DYNAMICKÉ PROTOKOLY

Axon Records je snadné se naučit a vést vás i přes ty nejsložitější incidenty.                     

 

Pryč jsou dny zadávání stejných informací znovu a znovu - vytvořte jeden efektivní a dynamický protokol, který zobrazuje pouze požadovaná pole - pomáhá šetřit čas a redukovat chyby.

DIGITÁLNÍ DŮKAZ
 
SAMOOBSLUŽNÉ NÁSTROJE

Vše, co potřebujete, je na dosah ruky s přímým přístupem k videu, obrázkům, dokumentům a důkazům zachycenými občany.

 

Vaše agentura je na sedadle řidiče s možností vytvářet vlastní formuláře, pracovní postupy a skupiny uživatelů podle vašich specifických potřeb.

INSTINKTIVNÍ SOULAD
 
ZJEDNODUŠENÉ PRACOVNÍ POSTUPY

Nativní NIBRS pracuje na pozadí, aby zajistil, že to budete mít správně, chybějící pole jsou označena a žádosti o přepracování dalších podrobností jsou směrovány na správného pracovníka.

  Axon Records usnadňuje velitelům a supervizorům řídit práci podřízených. Přizpůsobitelná upozornění a konfigurovatelná oprávnění zajišťují, že správní lidé mají ve správný čas přístup ke správným datům..
 

 

 
 
 
 

 

Logo Delta, Axon & Design logo, Axon, TASER, logo Blesk v Kruhu a 'Protect Life' jsou ochranné známky společnosti Axon Enterprise, Inc., z nichž některé jsou registrované v USA a dalších zemích. Klikněte zde pro seznam ochranných známek společnosti Axon.