SOFTWARE

Domů - AXON - Software - Axon Evidence

 
CHYTŘEJŠÍ, TĚŽCE PRACUJÍCÍ DEMS
 
Axon Evidence je jádrem Axon Network a usnadňuje správu vašich narůstajících úložišť o data z osobních kamer, fotografií a dalších informací. Díky obsáhlým případům, redigování a sdílení pracovních toků se jedná o DEMS nabitý funkcemi, které se stále časem zlepšuje.

 

ŠPIČKOVÁ BEZPEČNOST

Základem každého moderního DEMS je záruka, že vaše citlivé údaje budou v bezpečí. Axon Evidence splňuje přísné bezpečnostní požadavky a nasazuje tým odborníků pro stálé aktivní sledování veškerých hrozeb. Touto cestou se můžete zaměřit na to, aby vaše data fungovala, ne aby byla použita proti vám.

 
PŘÍPRAVA K SOUDU

K automatizaci částí procesu redigování, jako je anonymizace obrazových dat nebo sledování námitek, použijte Redaction Studio v Axon Evidence. Nebo nechte našeho Redaction Assistant (redakčního asistenta), pracujícího na platformě umělé inteligence, ujmout se vedení při automatické detekci obrazovek MDT, obličejů či registračních značek z vašich záběrů. Na základě zkušeností agentur s těmito intuitivními nástroji jsme zjistili, že doba k redigování se snížila na polovinu.

 
PŘÍVĚTIVÁ SPOLUPRÁCE V KAUZÁCH

Změnili jsme pohled na kauzy novým výkonným pracovním postupem, který uživatelům umožňuje shromažďovat, organizovat a spravovat důkazy související s incidentem. Díky funkcím, jako jsou automatické návrhy, které spojují důkazy s daným případem, hromadné akce, kontroly přístupu či intuitivní vyhledávání a filtrování, nabízejí nově kauzy bezkonkurenční zážitky ze spolupráce.

 
SMRTELNĚ JEDNODUCHÉ SDÍLENÍ

Poskytněte přístup externím partnerům nebo sdílejte obsah pomocí zabezpečeného odkazu. A díky v oboru jedinečnému škálovatelnému řešení pro státní zástupce a obhájce ex offo můžete také snadno sdílet důkazy s častými spolupracovníky.

 
 

CO AGENTURY ŘÍKAJÍ

 
Se značkou Axon nejde jen o nasazení kamer, ale o vybudování vztahu a získání této podpory s vědomím policistů, že budeme mít skvělý a spolehlivý produkt.


                    Když jsme narazili na Axon a udělali jsme svůj průzkum, velmi rychle jsme se dozvěděli, že Axon překonal hranice všech ostatních.
Sergio Enriquez, Sgt. / Santa Ana PD
   
Jim Munro, Sgt. / City of Clovis PD 
 

 

       

Nyní máme digitální důkazy na jednom místě. Všechno, co se týká případu, je na jednom místě. To je pro nás pravděpodobně ta největší pomoc.

     
Mark Bills, manažer technických služeb / Grapevine PD
       

 

klíčové FUNKCe

 
PODPORA SOUBORŮ
 
AUDITNÍ STOPA

Spravujte všechny typy dat, včetně videÍ z osobních kamer, videí z vozidel, videí z výslechů, CCTV, fotografií, záznamů zvuku, listinných dokumentů a dalších.                    

 

Ověřujte řetězec pracovníků s důkazy a přezkoumejte kroky, které uživatelé provedli přes Axon Evidence.

AUTOMATICKÉ TAGOVÁNÍ
 
SDÍLENÍ SE STÁTNÍMI ZÁSTUPCI A OBHÁJCI EX OFFO

Díky automatickému tagování (označování) metadat a automatické retenci uchovávání dat na základě vašeho CAD/RMS zvýšíte uživatelskou disciplinovanost a současně ušetříte čas a peníze.

 

Bezproblémově sdílejte důkazy pomocí jediného škálovatelného řešení pro spolupracovníky justičního systému.

TRANSKRIPCE
 
EVIDENCE SYNC APLIKACE PRO PŘENOS

Zjednodušte proces poskytování obrazových a zvukových přepisů pro soudní účely a psaní protokolů. Vyberte soubory a přijímejte přepisy od našeho poskytovatele kompatibilního s CJIS do 24hodin.

 

Sync vám umožňuje nahrávat důkazy v libovolném formátu do Axon Evidence z vašeho počítače. Pevné disky a složky v počítači lze naplánovat tak, aby se synchronizovaly automaticky a pokračovaly ve stahování i po odhlášení.

EVIDENCE LITE PRO SPRÁVU PROGRAMŮ DEP
 
VYHLEDÁVÁNÍ JEDNÍM KLIKNUTÍM

Evidence Lite je bezplatná aplikace, která pomáhá agenturám udržovat svá TASER zařízení na centralizovaném místě. Přiřaďte nebo odstraňte DEP, okamžitě nainstalujte do svých DEP nejnovější software a spravujte jejich data v cloudu.

  Vyhledávejte soubory podle jména uživatele, ID incidentu, umístění a dalších tagů.
KONFIGUROVATELNÉ ZABEZPEČENÍ
 
INTEGRACE MOBILNÍCH ZAŘÍZENÍ

Naplánujte automatické doby uchovávání na základě typu incidentu nebo závažnosti trestné činnosti.

 

Ukládejte a spravujte soubory zachycené pomocí mobilních zařízení v terénu.

PŘÍDÁNÍ VÝKONU AXON
 
ANALYTICKÉ A AUDITNÍ NÁSTROJE

Zjednodušte kontrolu supervizorů záznamů osobních kamer a zkraťte čas potřebný k zajištění toho, aby týmy fungovaly v souladu s pokyny a zásadami agentury.

 

Sledujte využití systému, od celkového počtu nahraných videí po informace, kdo kontroloval, sdílel a mazal soubory.

DODRŽOVÁNÍ CJIS
 
AUDIT A KONTROLA UŽIVATELSKÉHO ŘETĚZCE

Axon Evidence je plně kompatibilní s CJIS (Criminal Justice Information Services).

 

Data jsou chráněna proti neoprávněnému zásahu a všechny přístupové události jsou hlášeny v zabezpečeném auditu.

PŘIZPŮSOBITELNÁ UŽIVATELSKÁ POVOLENÍ
 
ŠIFROVÁNÍ DAT

Správci mohou určit, jaké soubory mohou uživatelé a skupiny uživatelů zobrazit.

 

Všechny informace jsou při přenosu i v klidu plně šifrovány.

 


Logo Delta, Axon & Design logo, Axon, TASER, logo Blesk v Kruhu a 'Protect Life' jsou ochranné známky společnosti Axon Enterprise, Inc., z nichž některé jsou registrované v USA a dalších zemích. Klikněte zde pro seznam ochranných známek společnosti Axon.