SOFTWARE

Domů - AXON - Software - Axon Citizen

 
DŮKAZY OBČANŮ NA TŘI KLIKNUTÍ
 

Sběr a správa důkazů z komunity je nyní snadnější než kdy jindy. Se společností Axon Citizen můžete vyzvat jednotlivé svědky - nebo celou komunitu - k odeslání fotografií a videí z incidentu přímo do vaší agentury. Individuální podání a komunitní portály pomáhají rychle se dostat k pravdě.

VYUŽIJTE SÍLU AXON NETWORK

Zajistěte bezpečnost policistů a komunit a ušetřete důležitý rozpočet spojením našich produktů a služeb. Plán OSP 7+ poskytuje vaší agentuře přístup k Axon Citizen pro komunity spolu se zařízeními nové generace - jako TASER 7 a Axon Body 3.

 

 

 

 

 

 

 

AXON CITIZEN PRO STRÁŽCE ZÁKONA
      
AXON CITIZEN PRO KOMUNITY

Nechte policisty, aby jednotlivě poptávali svědky o soubory přímo prostřednictvím mobilní aplikace Axon Capture nebo z Axon Evidence (Evidence.com), aniž by museli zabavovat telefony.

  Vytvořte veřejné portály pro předkládání důkazů, které agenturám umožní shromažďovat důkazy od veřejnosti během velkých i menších každodenních událostí. Sdílejte propojení s klíčovými zúčastněnými stranami a na sociálních médiích.

 

 

klíčové FUNKCe

 
PŘÍSTUP DO EVIDENCE.COM
 
TŘÍDĚNÍ PODÁNÍ

Příspěvky směřují přímo do Axon Evidence, kde jsou okamžitě roztříděny a připraveny pro vyhledávání.

  Nástroje třídění pomáhají policistům rychle kontrolovat podání a rozhodnout, která média přijmout nebo odmítnout.
SILNÉ AUDITNÍ STOPY
 
SPOLEHLIVÁ INFRASTRUKTURA

Auditní stopy ukazují informace a data policisty i kolekce souborů. Členové komunity se mohou rozhodnout, zda své kontaktní informace budou či nebudou ukládat do aplikace..

  Podporovány jsou velké objemy příspěvků - bez ohledu na velikost nebo rozsah události.

 

 

.

SPECIFIKACe

Kompatibilita
    Citizen pro policisty: Axon Capture (Android nebo iOS) nebo Axon Evidence Citizen pro komunity: podání prostřednictvím Axon Evidence Citizen: Jakýkoli internetu přístupný smartphone.
Metoda nahrávání
  Připojení 3G, 4G nebo Wi-Fi.
Přístup   Vyžaduje se aktivní účet Axon Evidence pro policejní agentury.
Úložiště   Data jsou nahrávána pouze do zabezpečeného úložiště Axon Evidence.
Jazyky   Angličtina.
 


 
 
 

Logo Delta, Axon & Design logo, Axon, TASER, logo Blesk v Kruhu a 'Protect Life' jsou ochranné známky společnosti Axon Enterprise, Inc., z nichž některé jsou registrované v USA a dalších zemích. Klikněte zde pro seznam ochranných známek společnosti Axon.