SOFTWARE

Domů - AXON - Software - Axon Respond

 
 

Situační povědomí v reálném čase vede k rychlejším reakcím a větší bezpečnosti strážců zákona

 
 
ZÍSKEJTE KOMPLETNÍ OBRAZ
 
BEZPEČNÉ PŘIPOJENÍ SE ZAŘÍZENÍMI AXON

Respond integruje údaje o poloze a video přenosy z vašich Axon zařízení, aby vám poskytl ucelený obraz o vývoji situace na jakémkoli zařízení kdekoli.                    

 

Respond bez problémů funguje s kamerami Axon Body 3, drony Air a připravovaným video systémem Fleet 3 do automobilu. Podívejte se, co se děje na zemi a na obloze.

SOUČÁST VAŠICH ČINNOSTÍ V REÁLNÉM ČASE
 
JEDNOTNÁ KOMUNIKACE

Data shromážděná z připojených senzorů jsou okamžitě přístupná zbytku operační platformy Respond v reálném čase: operační odd. a komunikace. Výsledek: lepší viditelnost a rychlejší reakce.

 

Posílejte správné informace správným lidem ve správný čas prostřednictvím hlasových nebo textových zpráv s automatizovanými kanály událostí a podporou příloh.       

 

 

PŘÍKLADY POUŽITÍ

VZDÁLENÁ PODPORA
 
ZVLÁŠTNÍ AKCE

Operační středisko může kdykoli znát polohu policisty, aby zůstalo informované a ve spojení.

  Velitelé mohou získat lepší přehled o perimetru působení hlídek díky zobrazení polohy policisty či dronu v reálném čase.
TAKTICKÁ PODPORA
 
VÝSLECHY SVĚDKŮ
Velitel zásahu může zobrazit umístění nebo pohyb jednotek a lépe koordinovat operaci.   Vyšetřovatel by mohl hledat podrobnosti, na které se policista v terénu možná nedokáže soustředit.
     
VÝCVIK
 
SPOLEČENSKÝ ODSTUP
Vedoucí a kolegové mohou vidět, jak nováčci řeší spojení s operačním a navrhují řešení.     Snažíte se minimalizovat policisty v terénu? Respond vám umožňuje používat živé přenosy pro vzdálené sledování.

 

Axon Respond - Povědomí - video

"Měli jsme policistu zapojeného do boje a neschopného vysílat polohu nebo stav. Použili jsme Respond k vyhledání a přímému přenosu z operačního oddělení a kontrolovali zákrok. Naštěstí nikdo nebyl zraněn."
Sgt. Ryan Smith / Cincinnati PD

 

 

KLÍČOVÉ FUNKCE

 

   
BEZPEČNOSTNÍ OPRÁVNĚNÍ   ŽIVÉ MAPY     KONFIGUROVATELNÉ POPLACHY
Udělte přístup vybraným uživatelům a přizpůsobte varování prohlížeče.     Kamery hlásí polohu na základě údajů GPS a Wi-Fi.   Nechte si zasílat upozornění, když dojde k událostem, jako je odjištění TASER DEP nebo je tasení služební zbraně. 

 

       
   
ŽIVÝ PŘENOS   MOBILNÍ APLIKACE   ZÁZNAMY AUDITU
Sledujte až 25 kamer z připojených Axon zařízení.   Získejte přístup k informacím kdekoli. Funguje s iOS a Android.   Zjistěte, kdo a jak dlouho přistupoval k aplikaci Respond, se všemi zaznamenanými činnostmi.
         

 

 

 

Logo Delta, Axon & Design logo, Axon, TASER, logo Blesk v Kruhu a 'Protect Life' jsou ochranné známky společnosti Axon Enterprise, Inc., z nichž některé jsou registrované v USA a dalších zemích. Klikněte zde pro seznam ochranných známek společnosti Axon.