KAMERY

Domů - AXON - Kamery - Axon Body 3

 

PŘEDSTAVENÍ AXON BODY 3

Axon Body 3 není jen kamera, je to robustní komunikační maják, vpředu a v centru každého hovoru. Díky vylepšenému výkonu při slabém osvětlení, sníženému rozmazání pohybem a připojení LTE, které umožňuje funkce v reálném čase, jako je živý přenos obrazu, umožňuje Body 3 příslušníkům větší podporou v krizové situaci.

 
JASNĚJŠÍ DŮKAZY BEZ KOMPROMISŮ
 
Axon Body 3 se rychle přizpůsobuje měnícím se světelným podmínkám bez ztráty jasnosti. Pokročilé audio algoritmy se zaměřují na ty nejdůležitější zvuky pro účely dokazování. Obrazové a zvukové možnosti vedou k lepšímu video důkazu, čistému a jednoduchému.
 
AXON RESPOND FOR DEVICES

Představte si situaci: Samotná policistka je na stopě při pronásledování pachatele daleko od svého vozu a během této situace na život a na smrt ztrácí jistotu o svém přesném místě pohybu. S naší novou technologií Axon Respond for Devices je ve spojení, ať je kdekoliv, pomocí automatického hlášení poplachu zaslaného personálu operačního střediska, které ji v danou chvíli nalezne a poskytne jí podporu. Je to nová měnící se platforma, do které je možné v průběhu času přidávat nové funkce.

 
 
JEDNODUCHÁ, ZEFEKTIVĚNÁ OBSLUHA
 
Vraťte čas zpátky jednodušší obsluhou zařízení a správou programů. Funkce, které šetří čas, jako je rychlé nabíjení a stahování, jsou umocněny ostatními nástroji pro efektivitu Axon Network, jako je automatická redakce a přepis.
 
 
 

klíčové FUNKCe

 
     
 
ČISTÉ SNÍMKOVÁNÍ

Snížené rozmazání pohybu během záznamu znamená jasnější důkaz během přehrávání s téměř fotografickou úrovní detailů.

ZVUK Z MULTI-MIKROFONŮ

Čtyři mikrofony spolupracují na zachycení čistého zvuku s algoritmy optimalizovanými pro situace strážců zákona.

POPLACHY, ŽIVÉ MAPY A STREAMOVÁNÍ

Pomocí Axon Respond for Devices mohou oprávnění pracovníci kontrolovat poplachy, například když je použita zbraň, plus zobrazení umístění příslušníka při nahrávání a aktivaci živých přenosů.

NEPRŮSTŘELNÁ BEZPEČNOST

Šifrování disku, podepsané příkazy, bezpečné bootování, vylepšená autentičnost videa a ověření integrity jsou jen některá z vylepšení zabezpečení Body 3.

BEZDRÁTOVÁ AKTIVACE

Axon Body 3 je kompatibilní s naší bezdrátovou aktivační technologií Axon Signal, takže se příslušníci mohou soustředit na zákrok a ne na stisknutí tlačítka záznamu.

ÚSPĚŠNÝ DESIGN LE-READY

Robustní design kamery vydrží i náročné podmínky a její jednoduchý tvar usnadňuje strážcům zákona obsluhu (LE-Ready).

BEZPEČNOST + VYUŽITELNOST

Displej poskytuje důležité informace bez toho, aniž by rušil. Jas přední LED se automaticky nastavuje tak, aby umožňoval transparentnost, aniž by byla ohrožena bezpečnost policisty (funkce Sprint for Justice).

 
 

SPECIFIKACe

Video rozlišení   1080P / 720H / 720L / 480
IP klasifikace   IP67
Video formát   MPEG4
US Military Standard   MIL-STD-810G
Výdrž baterie   14 hodin
Test pádu   1,8 m
Úložiště   64 GB
Provozní teplota   -20°C až +50°C
Paměť předzáznamu   Konfigurovatelná až 120 sek.
Šifrování dat
  AES-XTS 128-bit
   
 
 
Představení Axon Body 3 - video
 
 

 

 

Logo Delta, Axon & Design logo, Axon, TASER, logo Blesk v Kruhu a 'Protect Life' jsou ochranné známky společnosti Axon Enterprise, Inc., z nichž některé jsou registrované v USA a dalších zemích. Klikněte zde pro seznam ochranných známek společnosti Axon.