TASER 7

Domů - AXON - Smart DEP - TASER 7

 

TASER 7

Nejúčinnější TASER paralyzér vůbec. Pokročilý výkon TASER 7 zvyšuje důvěru ve službě. Vylepšené připojení k Axon Network odhaluje zjednodušené pracovní postupy. A vše je podpořeno průlomovým výcvikem, který pomáhá ukázat váš závazek vůči vašim komunitám.

PROČ TASER 7
DŮVĚRA V AKCI

Nová technologie Rapid Arc překonává všechny předchozí DEP, a to i v případě malých roztečí sond, a adaptivního křížového spojení umožňuje úplné zneschopnění i při zásahu z velké blízkosti. Spirálové sondy létají rovněji a rychleji směrem k záměrnému bodu zeleného laseru (viditelného i v denním světle) s téměř dvojnásobnou kinetickou energií pro lepší stlačení volného oblečení.

 
CHCETE-LI UŠETŘIT ČAS, PŘIPOJTE SE

TASER 7 je první DEP bezdrátově připojený k Axon Network. To vám umožní odhalit nové výhody, jako je snadnější skladová správa a aktualizace firmwaru, to vše bez nutnosti kabelů vyžadovaných v předchozích DEP. Baterie můžete dobíjet pomocí dokovací stanice systémem 'vlož a jdi' a dokonce můžete pomocí mobilní aplikace Axon Device Manager během několika sekund přiřadit DEP a příslušenství.

 
 

klíčové FUNKCe

 
OPTIMALIZACE MALÉ ROZTEČE
 
NOVÁ SPRÁVA ZAŘÍZENÍ

93% zvětšení rozteče sond pro krátké distance, při kterých, podle informací agentur, dochází při 85% použití DEP. Podívejte se na video pro porovnání hlavic.

 

Přiřaďte zařízení během několika sekund pomocí aplikace Axon Device Manager a aktualizujte firmware, nahrávejte protokoly a dobíjejte baterii v dokovací stanici. Jednoduše 'vložte a jděte'.

VYLEPŠENÉ SONDY
 
ADAPTIVNÍ KŘÍŽOVÉ SPOJENÍ

Sondy TASER 7 létají příměji a rychleji s téměř dvojnásobnou kinetickou energií pro lepší spojení s cílem, kdy se tělo sondy odlomí, aby bylo dosaženo účinnosti i při zásazích z ostrých úhlů.               

 

Elektrická energie je záměrně řízena mezi všemi kontakty, aby se maximalizovala účinnost vystřelených sond a pomohla kompenzovat malou rozteč sond nebo nespojení přes oblečení. Více zde.

 

SPECIFIKACe

Odolnost vůči počasí
  IP53, MIL-STD-810G Testovací metoda 510.6 (písek a prach), metoda 506.6 (déšť) IEC 60529
Plášť   Vysoce odolný polymer
Provozní teplota   -20°C až +50°C
Test pádu
  152 cm
Vlhkost vzduchu
  85% Relativní, nekondenzující
Laser   Horní - vysoce viditelný zelený Třídy 2; Spodní - červený Třídy 2
Osvětlení   Světelná dioda (LED) o světelném toku 300 Lumenů
   
 
 

TASER 7 PŘÍSLUŠENSTVÍ

Logo Delta, Axon & Design logo, Axon, TASER, logo Blesk v Kruhu a 'Protect Life' jsou ochranné známky společnosti Axon Enterprise, Inc., z nichž některé jsou registrované v USA a dalších zemích. Klikněte zde pro seznam ochranných známek společnosti Axon.