SOFTWARE

Domů - AXON - Software - Axon Commander

 
AXON COMMANDER
 

Axon Commander konsoliduje všechny vaše digitální důkazy na jednom vámi zvoleném bezpečném místě. Navržen je tak, aby vyhovoval potřebám agentur v oblasti správy důkazů v regionech bez spolehlivého vysokorychlostního přístupu k internetu. Commander nabízí mnoho stejných funkcí jako Axon Evidence na cloudu. Commander pomáhá rozbít datová sila a usnadňuje tak správu šíření digitálních důkazů v jednom bezpečném systému.

KONSOLIDACE BEZ KOMPROMISŮ

Všechny vaše digitální důkazy – z osobních kamer, z vozidel a výslechů, či ze CCTV, fotografií, zvukových souborů, dokumentů a dalších - jsou bezpečně uloženy v Commanderu. Výkonná funkce vyhledávání umožňuje snadno nalézat důkazy podle mnoha kritérií, jako je datum, zdroj nebo metadata. Systém automaticky zaznamenává veškerou aktivitu uživatelů, čímž zajišťuje řetězec péče.

 

 

 

 

 
FLEXIBILNÍ KONFIGURACE

Nastavte Commander tak, aby vyhovoval jedinečným potřebám vaší agentury. Ať už je samostatný nebo centralizovaný s více instancemi, poskytuje vám Commander všechny výhody sjednocené správy digitálních důkazů. Obrázek vlevo ukazuje, jak může Commander propojit více okrsků s ústředím.

 

 

 

 

 

 

klíčové FUNKCe

 
KONSOLIDUJTE DŮKAZY
 
ELIMINUJTE MANUÁLNÍ UKLÁDÁNÍ

Správa všech vašich digitálních důkazů v jedné aplikaci a vyhledávání důkazů na základě uživatele, data/času, zdroje, umístění, metadat a záložek.                   

 

Žádné další disky DVD, VHS pásky nebo jiné manuální procesy ukládání dokumentů. Ukládejte digitální soubory pro lepší správu, vyhledávání a sdílení.

UDRŽUJTE UŽIVATELSKÝ ŘETĚZEC
 
AUTOMATIZUJTE DIGITÁLNÍ PRACOVNÍ POSTUPY

Aktivita je automaticky protokolována systémem a události přístupu jsou hlášeny v zabezpečeném auditu. Ověřování SHA-2 zajišťuje integritu dat.

 

Importujte a přesouvejte soubory z jednoho úložiště do jiného nebo označujte a automaticky udělujte přístupy státním zástupcům.

MAXIMALIZUJTE S VOJI INVESTICI DO ÚLOŽIŠTĚ
 
PŘIZPŮSOBTE SPRÁVU SOUBORŮ

Katalogizujte Vaše digitální důkazy na základě jejich důležitosti, ukládejte je do systému dle Vašeho výběru a zvolte automatické mazání souborů na základě konfigurovatelných postupů pro uchovávání.

 

Uspořádejte důkazy na základě vašeho pracovního postupu, konfigurace složek podle čísla případu, typu důkazu nebo trestného činu a naplánujte doby uchovávání pro každou jednotlivou složku.

 

SPECIFIKACe

Vlastní podpora videa
  Podpora proprietárních video formátů prostřednictvím naší rozsáhlé knihovny kodeků nebo možností přehrávače třetích stran (podporované typy souborů viz níže).
Geo-fence dotazy
  Aktivní dotaz na základě geoprostorových informací a času.
Vyhledávání Wildcard
  Vyhledejte klíčová slova v rámci libovolných metadat v celém systému.
Přehrávání mapování
  Všechny video soubory obsahující GPS souřadnice mohou přehrávat mapu synchronizovanou s videem.
Současné přehrávání video souborů
  Vyberte více video souborů, včetně různých formátů, a přehrávejte je současně.
Podpora umístění vícevrstvého úložiště   Správa umístění úložiště souborů na základě událostí a případů.
Formáty videí   MJPEG, mp4, AVI, G64 (Genetec), AV (Panasonic), PEF (Pelco), OML (OnSSI), SMD (Cisco), MKV, WMV, 3GP, ASF a další.
Formáty fotografií   jpeg, png, gif, tiff, bmp, raw a další.
Formáty zvukových souborů   mp3, wav, wmv a další.
Formáty dokumentů   doc, docx, pdf, xls a další.
 


 
 
 

Logo Delta, Axon & Design logo, Axon, TASER, logo Blesk v Kruhu a 'Protect Life' jsou ochranné známky společnosti Axon Enterprise, Inc., z nichž některé jsou registrované v USA a dalších zemích. Klikněte zde pro seznam ochranných známek společnosti Axon.