SOFTWARE

Domů - AXON - Software - Axon Device Manager

 
OSKENOVAT. PŘIŘADIT. VYDAT.
 

Axon Device Manager kopíruje některé funkce serveru Evidence.com, ale v lehkém mobilním balíčku vhodnějším pro správu zařízení a inventáře. Namísto prohledávání stránek inventáře na serveru Evidence.com k nalezení zařízení a poté do skladu k vyhledání jeho umístění, mohou skladníci zvládnout správu s tímto mobilním zařízením..

KOMPATIBILITA ZAŘÍZENÍ AXON

Správce zařízení Axon bude kompatibilní i se všemi budoucími zařízeními Axon. Aktuálně podporovaná zařízení jsou: TASER X26P, Axon Body 2, Axon Flex 2 a Axon Signal Sidearm.

 

 

 

 

 

klíčové FUNKCe

 
KLEPNUTÍM NASKENUJTE (NFC)
 
SKENOVÁNÍ QR KÓDŮ - POUZE IOS

Pokud telefon povoluje režim čtečky NFC a zařízení Axon má značku NFC, naskenujte zařízení zahájením skenování a přidržením telefonu v blízkosti zařízení. Obě zařízení musí být blízko sebe.                 

      

Skenování pomocí QR kódu používá fotoaparát telefonu k načtení informací o zařízení. Aby mohla tato funkce fungovat, musí být QR kód dobře osvětlený a nepoškozený.

PROVEDENÍ REGISTRACE ZAŘÍZENÍ
 
 

Pokud zařízení není zaregistrováno u agentury, aplikace jej k agentuře zaregistruje. Po registraci může osoba používající aplikaci přiřadit zařízení uživateli nebo jej vrátit do inventáře.        

 

                                            

 

SPECIFIKACe

iPhone    
  iPhone 7 a novější (zařízení vybavená NFC) iOS 11 (2017) a novější.
Android
  Zkontrolujte kompatibilitu NFC | Gingerbread 2.3 (2010) a novější.
 


 
 
 

Logo Delta, Axon & Design logo, Axon, TASER, logo Blesk v Kruhu a 'Protect Life' jsou ochranné známky společnosti Axon Enterprise, Inc., z nichž některé jsou registrované v USA a dalších zemích. Klikněte zde pro seznam ochranných známek společnosti Axon.