TASER 7 příslušenství

Domů - AXON - Smart DEP - TASER 7 - Příslušenství

 

PŘÍSLUŠENSTVÍ K TASER 7 DEP

Vše pro Váš TASER 7 DEP, jako baterie, pouzdra, dokovací stanice nebo bateriové datové porty.

 

TASER 7 BATERIE

 

BATERIE TASER 7, NEDOBÍJECÍ
 

Model číslo 20020

Napájecí systém lithiových energetických článků, kompatibilní s TASER 7 a TASER 7 CQ DEP.

BATERIE TASER 7, COMPACT, DOBÍJECÍ

Model číslo 20019

Kompaktní baterie pro revoluční TASER 7 DEP obsahuje stejnou kapacitu baterie jako standardní baterie (mod.č. 20018), je dobíjecí, ale nemá taktické rozšíření.

 
BATERIE TASER 7, TACTICAL, DOBÍJECÍ

Model číslo 20018

Standardní baterie pro revoluční TASER 7 DEP je výchozí možností dobíjecí baterie, která zahrnuje taktické prodloužení.

 
BATERIE TASER 7 DISCONNECT

Model číslo 20027

Baterie TASER 7 Disconnect poskytuje technologii, kterou lze vypnout DEP v případě, že je zařízení uživateli vytrženo z ruky, nebo odtrženo od řemínku/spirálového kabelu připojeného k výstroji. Samotná baterie je stejná jako všechny ostatní dostupné dobíjecí baterie TASER 7. Baterie Disconnect má však řemínek připevněný k její spodní části prostřednictvím bezpečnostního klíče. Po jeho odpojení je DEP deaktivován, dokud oprávněný uživatel nebude moci klíč řemínku znovu zasunout a znovu aktivovat baterii vložením do doku TASER 7.

Pro plnou funkčnost vyžaduje buď příslušenství model č. 20033 nebo 100118.

 

 

ŘEMÍNEK NA ZÁPĚSTÍ A KROUŽKEM NA KLÍČE PRO TASER 7 BATERIE DISCONNECT

Model číslo 20033

Řemínek s poutkem je určen k připevnění k zápěstí ruky ovládající DEP. Řemínek na zápěstí je delší než řemínek s kroužkem na klíče (připnutí k výstroji). Odpojovací pásek s bezpečnostním klíčem baterie Disconnect se připojuje buď k řemínku na zápěstí nebo k řemínku s kroužkem na klíče.

 

 

SPIRÁLOVÝ KABEL S PÁSKEM PRO TASER 7 BATERIE DISCONNECT

Model číslo 100118

Spirálový kabel s poutkem na suchý zip je určen k připevnění k výstroji (molle, opasek apod.) prostřednictvím spirálového kabelu a odpojovacího pásku s bezpečnostním klíčem baterie Disconnect.

 
 
 
 

pouzdra pro TASER 7

 
BLADE-TECH

Pouzdro Blade-Tech TASER 7 Duty je od základu postaveno jako nejmodulárnější platforma pouzdra pro tento DEP na trhu. Díky zadržovacímu systému úrovně 2, nastavitelnému sklonu a nepřebernému množství možností montáže je toto pouzdro připraveno k okamžitému použití.

Ve spojení s inovativními možnostmi montáže budou mít policisté možnost nosit svůj TASER 7 v mnoha konfiguracích. Montážní platformy Blade-Tech pro levostranné, pravostranné, křížové tasení, s klipem Tek-Lok na opasku, nebo namontované na platformě TMMS nabízejí rychlé úpravy pro různé typy nošení.

Všechny možnosti montáže jsou bezpečně přinýtovány k samotnému pouzdru.

 

 

 

 
Tek-Lok - Pravá ruka - Model číslo 20061
Tek-Lok - Levá ruka - Model číslo 20066

Upevnění na opasek Blade-Tech Tek-Lok je zlatým standardem v oboru, pokud jde o řešení upevnění na opasek. Inovativní a všestranný Tek-Lok pojme až 2,25” opasek a také množství montážních pozic s 9montážními otvory pro umístění různých pouzder, sumek a čehokoli jiného, na co si vzpomenete.

 

TMMS - Pravá ruka - Model číslo 20158
TMMS - Levá ruka - Model číslo 20159

TMMS (Tactical Modular Mount System) nabízí rychlou a beznástrojovou metodu montáže a demontáže vašeho vybavení přes více montážních platforem – opasek, MOLLE vesta, stehenní platforma atd. Rychle přeneste vybavení z opasku na vestu na nohu nebo kamkoli jinam může připevnit TMMS přijímací destičku.

Připojte TMMS vkládací destičku přímo ke stávajícím montážním otvorům vašeho pouzdra, sumky nebo kompatibilního vybavení. Připojte odpovídající přijímací destičku k Tek-Lok, Molle-Lok, Drop Leg Platform nebo mnoha dalším Blade-Tech nástavcům.

Kromě toho lze platformu TMMS namontovat na přijímací destičku nebo vkládací destičku šikmo vzad, neutrálně nebo dopředu. S touto modulární platformou můžete změnit způsob nošení, aniž byste museli kupovat další pouzdra nebo upravovat svá stávající pouzdra vybavená TMMS.


 

 

 

POUZDRA PRO TASER 7 HLAVICE

 

 
POUZDRO PRO TASER 7 HLAVICE, JEDNODUCHÝ, TEK-LOK - Model číslo BT-TSR7CRT-ML1

Blade-Tech sumka TASER 7 hlavic  je vybaven nástavcem Tek-Lok, který pojme až 2,25" opasek. Blade-Tech sumka TASER 7 hlavic nabízí přizpůsobitelnou orientaci tahu, pevnost "bez chrastění", záklopka pro rychlé vyjmutí Vašich hlavic a připravenost k akci.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

POUZDRO PRO TASER 7 HLAVICE, JEDNODUCHÝ, MOLLE - Model číslo BT-TSR7CRT-ML3

Blade-Tech sumka TASER 7 hlavic  je vybaven 3" nástavcem Molle-Lok. Blade-Tech sumka TASER 7 hlavic nabízí přizpůsobitelnou orientaci tahu, pevnost "bez chrastění", záklopka pro rychlé vyjmutí Vašich hlavic a připravenost k akci.

 
 
POUZDRO PRO TASER 7 HLAVICE, DVOJITÝ, TEK-LOK - Model číslo BT-TSR7CRT-ML2

Blade-Tech sumka TASER 7 hlavic  je vybaven nástavcem Tek-Lok, který pojme až 2,25" opasek nebo 3" nástavcem Molle-Lok. Blade-Tech sumka TASER 7 hlavic nabízí přizpůsobitelnou orientaci tahu, pevnost "bez chrastění", záklopka pro rychlé vyjmutí Vašich hlavic a připravenost k akci.

 

*Blade-Tech je ochranná známka společnosti Blade-Tech Industries, Inc.

 

SAFARILAND
 
Opaskové - Pravá ruka - Model číslo 20063
Opaskové - Levá ruka - Model číslo 20068

Pouzdra SAFARILAND jsou standardně dodávána s klipem pro upevnění na opasek.

 

Opaskové, pouzdro na hlavice - Pravá ruka - Model číslo 20160
Opaskové, pouzdro na hlavice - Levá ruka - Model číslo 20161

Pouzdra SAFARILAND jsou standardně dodávána s klipem pro upevnění na opasek. Tento model je doplněn o pouzdro na hlavice, umístěné na přední straně pouzdra.

 *Safariland je ochranná známka společnosti Safariland, LLC

 

S.O. TECH
 
Opaskové - Oboustranné - Model číslo 20060

Pouzdra S.O. TECH jsou vyráběna z materiálu 1000D Cordura® Nylon. Tato pouzdra lze nosit na opasku, MOLLE na taktické vestě, nebo na stehenní platformě.

 

*S.O. Tech je ochranná známka společnosti S.O.Tech / Special Operations Technologies Inc.

 
 
 

TASER 7 DOCK

TASER 7 DOCK, 1zásuvkový - Model číslo 74201

Dokovací stanice TASER 7 je navržena tak, aby dobíjela baterie TASER 7, nahrávala protokoly z baterií do Axon Evidence (Evidence.com) a stahovala aktualizace firmwaru z Evidence.com do baterie. Toho dosáhnete vložením baterie do dokovací zásuvky.

Tento model obsahuje modul jádra s jednou zásuvkou, dva modré 1,8m kabely Patch Cord CAT5E, W/SR a napájecí zdroj s adaptérem s EU vidlicí.

 
TASER 7 DOCK, 6zásuvkový - Model číslo 74200

Dokovací stanice TASER 7 je navržena tak, aby dobíjela baterie TASER 7, nahrávala protokoly z baterií do Axon Evidence (Evidence.com) a stahovala aktualizace firmwaru z Evidence.com do baterie. Toho dosáhnete vložením baterie do dokovací zásuvky.

Tento model obsahuje modul jádra s šesti zásuvkami, dva modré 1,8m kabely Patch Cord CAT5E, W/SR a napájecí zdroj s adaptérem s EU vidlicí.

* Nezahrnuje napájecí kabel model č. 71019

 

 

TASER 7 BATERIOVÉ DATOVÉ PORTY

 

TASER 7 BATERIOVÝ DATOVÝ PORT, 1zásuvkový - Model číslo 74204

TASER 7 Bateriový datový port se používá k připojení DEP k PC pomocí aplikace Evidence Sync pro stažení protokolů, aktualizaci nastavení DEP a opětovné synchronizaci času v baterii. Obvykle se používá s nedobíjecími bateriemi TASER 7.

Datový port nelze připojit k účtu Evidence.com.

Tento model obsahuje USB kabel pro připojení k PC a také napájecí zdroj s adaptérem s EU vidlicí.

 
 
TASER 7 BATERIOVÝ DATOVÝ PORT, 6zásuvkový - Model číslo 74209
 

TASER 7 Bateriový datový port se používá k připojení DEP k PC pomocí aplikace Evidence Sync pro stažení protokolů, aktualizaci nastavení DEP a opětovné synchronizaci času v baterii. Obvykle se používá s nedobíjecími bateriemi TASER 7.

Datový port nelze připojit k účtu Evidence.com.

Tento model obsahuje USB kabel pro připojení k PC a také napájecí zdroj s adaptérem s EU vidlicí.

* Nezahrnuje napájecí kabel model č. 71019

 
 
Logo Delta, Axon & Design logo, Axon, TASER, logo Blesk v Kruhu a 'Protect Life' jsou ochranné známky společnosti Axon Enterprise, Inc., z nichž některé jsou registrované v USA a dalších zemích. Klikněte zde pro seznam ochranných známek společnosti Axon.