TASER 10

Domů - AXON - Smart DEP - TASER 10

 

TASER 10 - NOVÁ ÉRA NESMRTÍCÍCH TECHNOLOGIÍ

Prostřednictvím rozsáhlého výzkumu a zpětné vazby od zákazníku vyvinul Axon náš dosud nejschopnější a nejsofistikovanější TASER DEP. TASER 10 má maximální dosah 13,72 metrů a 10 sond, které jsou individuálně cílené a libovolně propojitelné. Tyto nové schopnosti výrazně zvyšují přesnost s účinností a snižují pravděpodobnost eskalace situace k použití smrtící síly.

 

VLASTNOSTI A VÝHODY

 
13 METRŮ MAXIMÁLNÍ DOSAH
 
10 JEDNOSONDOVÝCH HLAVIC

S téměř dvojnásobným dosahem předchozích elektrických paralyzérů TASER, vytváří TASER 10 více času a prostoru pro deeskalaci a řešení konfliktů.

      

10 hlavic s jednou sondou poskytuje uživatelům až 9 příležitostí k dosažení účinného spojení a vyvolání nervosvalového zneschopnění (NMI).

INDIVIDUÁLNĚ CÍLENÉ SONDY
 
PROPOJTE JAKOUKOLIV SONDU

Intuitivní umístění jedné sondy umožňuje uživatelům zásah každou sondou s precizní přesností bez ohledu na vzdálenost od objektu. Uživatelé si také mohou vytvořit svůj vlastní rozptyl zblízka a na velkou vzdálenost a vybrat si preferovanou cílovou oblast.              

 

Inteligentní propojení libovolné sondy s optimalizátorem rozptylu napájí až 4 sondy najednou, aby se maximalizovala účinnost zásahu sondy.

VR INTEGRACE
 
ZVUKOVÁ A VIZUÁLNÍ VÝSTRAHA
Integrace s Axon VR umožňuje policistům zlepšit TASER dovednost, rozhodování o použití síly, jistotu a přesnost ve stresu.   Jasné pulzující světlo a hlasitý výstražný zvuk se ozývají vždy, když je spuštěn Varovný poplach, což uživateli umožňuje zrušit eskalaci bez výstřelu hlavic.
HROMADNÝ ZÁSOBNÍK
 
ŘÍZENÍ ZÁSOB
Více typů zásobníků a hlavic umožňuje policistům trénovat efektivněji a rozlišovat mezi cvičnou a služební zbraní v Axon Evidence.   Mobilní aplikace Axon Device Manager umožňuje agenturám rychle přiřazovat zbraně a příslušenství a efektivně spravovat zařízení v terénu.
FUNKCIONALITA DOCK AND WALK
 
NABÍJECÍ BATERIE
Automatické aktualizace firmwaru a nahrávání záznamů o zbraních šetří agenturám čas a zajišťují, že zbraně jsou vždy aktuální.   Jedna baterie po dobu životnosti zbraně; Kompatibilita baterie a doku TASER 7.
DENNÍ ZELENÝ LASER
 
VYLEPŠENÁ SPRÁVA DAT
Viditelnější zelený LASER zlepšuje zacílení uživatelem i za denního světla.   Plná integrace s Axon Evidence umožňuje agenturám spravovat nově navržené pulzní grafy, protokoly zbraní a soubory PDF s důkazy o zbraních.
VYLEPŠENÉ SLEDOVÁNÍ DAT
   
Automaticky sleduje, když je TASER 10 vložen nebo vyjímán z pouzdra, odhaduje vzdálenost nasazení a sleduje, které sondy vytvořily spojení.    
     
 

SPECIFIKACe

Odolnost vůči počasí
  Vnikání prachu a vody, Ochrana dle mezinárodní klasifikace IP67
Plášť   Vysoce odolný polymer
Provozní teplota   -20°C až +50°C
Test pádu
  152 cm
Vlhkost vzduchu
  95% Relativní, nekondenzující
Laser   Třídy 3R Zelený LASER nebo Třídy 2 Zelený
Osvětlení   210 Lumenů LED v normálním provozu svítilny, 1000 Lumenů stroboskopické LED ve Varovném režimu
Záruka   2 roky
Odhad životnosti   5 let
   
 

 

Logo Delta, Axon & Design logo, Axon, TASER, logo Blesk v Kruhu a 'Protect Life' jsou ochranné známky společnosti Axon Enterprise, Inc., z nichž některé jsou registrované v USA a dalších zemích. Klikněte zde pro seznam ochranných známek společnosti Axon.