VÝBĚR VAŠEHO ASP OBUŠKU

ASP. . . kdy si nemůžete dovolit méně.

Domů - ASP - Teleskopické obušky - Výběr Vašeho ASP obušku

VÝBĚR VAŠEHO ASP OBUŠKU

 
Šedesát modelů obušků značky ASP zajistí dokonalou shodu mezi produktem a úkolem. Najděte tu správnou konstrukci od uzamykacího systému k délce obušku, která bude odpovídat Vašim konkrétním požadavkům. U každé série můžete vybírat z různých povrchových úprav, rukojetí, koncovek či nástavců, se kterými bude Vaše práce bezpečnější.
 
 
ZAMYKACÍ SYSTÉM
Vyberte si mezi osvědčenou dokonalostí originálního Friction Loc nebo jednoduchostí, spolehlivostí a plynulostí Talonu.
 
DÉLKA
Profesionální obušky F16, 21 a 26 nebo T40, 50 a 60 Vám umožňují vybrat ten správný kompromis mezi snadným nošením a potenciálem úderu, který nejlépe vyhovuje Vašim potřebám.
 
TRUBKY
Odlehčený materiál, nízký profil černého chromu, výraznost chromu, odolnost proti korozi povrchu Electroless a trvanlivost K Coat, umožňují přizpůsobit Váš obušek pracovnímu prostředí.
 
RUKOJEŤ
Polstrovaná rukojeť pěnového vinylu, tvarovaná trvanlivost DuraTecu a zvětšený úchop Wavemasteru, poskytují tři zřetelné a přitom efektivní rukojeti.
 
KONCOVKA
Ať už chcete zlepšit držení, zvýšit výrazně působivost nebo přidat značku pro odlišení právě těch Vašich obušků, jsou všechny koncovky integrální součástí systému ASP. Každá z nich je kompatibilní s více než třemi miliony kusů ASP obušků používaných po celém světě.
 
PŘÍSLUŠENSTVÍ

K Vašemu ASP obušku lze bez problémů přidávat podpůrné funkce. Ať už zlepšuje držení, usnadňuje nošení, přidává se osvětlení, zlepšuje se viditelnost, nebo pomáhá při vniknutí, lze tato přídavná zařízení snadno nainstalovat, aby tak zvýšily Vaši taktickou výhodu.

"Značka ASP se stala pojmem moderního teleskopického obušku."


označení ASP OBUŠKů

Kódy produktů ASP jsou systematické a snadno se rozlišují. První písmeno (F nebo T) označuje typ uzamykacího systému. Další dvě číslice (16, 21, 26 nebo 40, 50, 60) znamenají délku vysunutého obušku (16/40, 21/50, 26/60 v palcích/v centimetrech). Další písmeno (A, B, C, E, K) označuje typ materiálu trubek. Poslední písmeno (D, F, W) označuje typ rukojeti modelů Friction Loc, nebo způsob zavření modelů Talon Loc (B, C).

Příklad:

F 21 B F

F - uzamykací systém Friction Loc, 21 délka v palcích = 53,34 cm, B - trubky z černého chromu (označení u obušků Frction Loc) nebo koncovka s tlačítkem (označení u obušků Talon Loc) a F - rukojeť z pěnového vinilu.
 
F - uzamykací systém Friction Loc
T - uzamykací systém Talon Loc
A - materiál trubek Airweight - odlehčený
B - materiál trubek Black Chrome - černý chrom
C - materiál trubek Chrome - chrom
E - materiál trubek Elektroless - chemicky niklované
K - materiál trubek K Coat - povrchově upravená ocel (povrch K  Coat je pevný i odolný proti korozi. Jedná se o kvalitní zpracování  jako u vojenských střelných zbraní)
D - rukojeť typu DuraTec
F - rukojeť typu Foam - pěnový vinil
W - rukojeť Wavemaster
B - koncovka Button - tlačítko pro zavření obušku (pouze u modelů Talon Loc)
C - koncovka Cap - klasická koncovka obušku s pérkem