Teleskopické obušky

ASP. . . kdy si nemůžete dovolit méně.

Domů - ASP - Teleskopické obušky

Teleskopické obušky

ROZŠIŘTE SVou VÝHODu

 
Šedesát modelů obušků značky ASP zajistí dokonalou shodu mezi produktem a úkolem. Najděte tu správnou konstrukci od uzamykacího systému k délce obušku, která bude odpovídat Vašim konkrétním požadavkům. U každé série můžete vybírat z různých povrchových úprav, rukojetí, koncovek či nástavců, se kterými bude Vaše práce bezpečnější.
 
 
Podle čeho si vybrat Váš ASP obušek a jak se správně orientovat v označeních modelů?

 

 

FRICTION LOC

 
Friction Loc byl testován nejelitnějšími federálními týmy USA a při tom se ukázal jako "prakticky nezničitelný." Tento obušek je první volbou většiny takticky vyspělých útvarů bezpečnostních sborů na světě.

 

 

TALON

 
Tato nová revoluční konstrukce používá dva protichůdné disky, jejichž vačka zapadá do vnitřní drážky, která je vysoustružena do každé trubky. Uzamčení je jednoduché, stabilní a bezpečné. Vysunutí obušku je doplněno o možnost vysunutí tlačítkem.

 

 

SENTRY

 
Série Sentry je určena pro bezpečnostní profesionály, kterým nabízí cenově dostupnější alternativu k teleskopickým obuškům ASP série Friction Loc (4140).

 

 

SKRÝVATELNÉ

 
Zmenšený průměr a nízký profil rukojeti skrývatelných obušků umožňuje uživatelům nošení z vnitřní strany pasu kalhot nebo za opaskem.

 

 

FUSION

 
Fusion obušky spojují tři důležité vlastnosti donucovacích prostředků do jednoho kompaktního, snadno nositelného a snadno použitelného taktické balíčku.

 

 

pouzdra

 

 
Ochrana. Nošení. Tasení. Tři kritéria jakéhokoliv pouzdra pro obušek. Každé pouzdro musí definovat kompromis mezi bezpečností a rychlostí tasení. Musí poskytnout úroveň ochrany bez narušení přístupu. Pouzdro musí zabezpečit obušek, aniž by bránilo rychlému tasení.

ASP pouzdra zajišťují obušek při jeho nošení. Umožňují pevné uchopení a rychlé tasení. Každá konstrukce je vyrobena pro konkrétní účel. Design je tak unikátní, že je patentován. Nemusíte mít strach použít ASP pouzdra i v těch nejtěžších taktických podmínkách.

 

 

Příslušenství

 

 
Taktické příslušenství je kompatibilní s více než třemi miliony ASP obušky, které slouží po celém světě. Jedná se o jedinečné doplňky, které naplňují specifické potřeby. Každý z nich je navržen, testován a vyroben tak, aby byl nedílnou součástí celého systému ASP.